Piet van Rooyen (1)

Fotobeeld

Lees ook ‘n gedig deur Piet van Rooyen hier.

 Album 1  Album 2

 

Twee jaar oud. Met glimlag

Twee jaar oud met glimlag

Twee jaar oud. Jagter

Twee jaar oud - jagter

Twee jaar oud. Louwsburg, Zululand

Twee jaar oud. Louwsburg, Zululand

Die Vrystaat-lewe

Die Vrystaat-lewe

“]Visvanger [links]

Visvanger - linksKitaarspeel

In Volkskool. Senekal, Vrystaat

In Volkskool. Senekal, Vrystaat

In Windhoek Hoërskool, 1970

In Windhoek Hoërskool, 1970

 
Matriekafskeid met Louise. 1971

Matriekafskeid met Louise. 1971

Jong offisier in die Army, 1972

Jong offisier in die Army, 1972

Majuba. Stellenbosch. 1979

Majuba. Stellenbosch. 1979

Met Annalie. Stilbaai, 1980

Met Annalie. Stilbaai, 1980

Piet & Annalie

Piet & Annalie

 

Na Album 2

Kopiereg © 2010 Piet van Rooyen

Geen foto’s hier op Fotobeeld/versindaba.co.za mag sonder die skriftelike verlof van die digter gereproduseer of in enige vorm of deur enige elektroniese of meganiese middel weergegee word nie, hetsy deur fotokopieëring of enige ander stelsel vir inligtingsbewaring of verspreiding nie.

Bookmark and Share

2 Kommentare op “Piet van Rooyen (1)”

  1. Kobus :

    Dankie vir ‘n interessante Fotobeeld van Piet van Rooyen. Dit maak eie herinneringe los.
    Iets wat ek gelees het lui: “A picture is worth a thousand words, is a phrase that indicates the complexities and detailed analysis that one can garner from a well taken picture. An expression of joy, sadness, tranquility, apprehension, concern or horror can inform the viewer about the state of mind or emotions of the person photographed. A picture can give information of trends in fashion, decor, architecture or landscape. A picture can be evaluated for historical data and can provide some understanding of time past, which can serve as a linkage of one generation and another.”

  2. Pieter Wolmarans :

    Hierdie is ‘n wonderlike inisiatief. ‘n Mens vergeet so maklik dat selfs digters in die eerste plek MENSE is en dat hul gedigte eintlik direk herleibaar is na hul lewenservarings. Terwyl ek so na Piet se foto’s kyk, lees ek so baie van sy gedigte daarin. Natuurlik ook die onvergeetlike roman “Gif”.
    Dankie vir hierdie kyk na jou privaatwêreld, Piet.