Afrikaanse Skrywersunie: inligting oor die stigtingsvergadering

Ons rig hierdie kennisgewing aan almal wat belangstelling uitgespreek het om by die Afrikaanse Skrywersunie aan te sluit.
Die stigtingsvergadering word op 7 Maart 2012 in die Erfurthuis, Van Ryneveldstraat, Stellenbosch gehou. Dit begin om 7 nm en hou aan so lank as wat nodig is. Die agenda is eenvoudig: Verwelkoming, Stigting van die Afrikaanse Skrywersunie, en verkiesing van die eerste bestuur. Daarna laat ons sake hul gang gaan!

Ons finaliseer tans nog die grondwet, en sal dit ruim voor die vergadering per e-pos aan almal uitstuur.  Ons sal dit waardeer as diegene wat dit sal kan bywoon, ons net per kerende e-pos sal laat weet dat julle kom. Dit sal help met die aanlê van verversings, versnaperinge en lafenis.

Vir verdere inligting kontak Kerneels Breytenbach of Andries Visagie by loods.asu@gmail.com.

Kerneels Breytenbach, Andries Visagie

Bookmark and Share

Comments are closed.