Andries Bezuidenhout. James Phillips se verjaarsdag

Just when we thought it’s over, we found it’s only just begun
just when we thought it’s over, we’re still dying like flies underneath the sun
It’s still going crazy just like its always done
Cause when it all comes down the time has come to pay the bills and count the change…

As James Phillips nog gelewe het, sou vandag sy verjaarsdag gewees het. Volgende Donderdag moet ek Bloemfontein toe ry om te praat by die opening van ʼn uitstalling oor die werk van Walter Meyer by die Oliewenhuis kunsmuseum. Ek het Walter Meyer se werk die eerste keer se op ʼn CD-omslag raakgeloop – op Sunny Skies, van James Phillips and the Lurchers. Dis half jammer dat baie mense James Phillips slegs as Bernoldus Niemand onthou. Sunny Skies is een van die beste stukke musiek wat nog ooit in Suid-Afrika opgeneem is.

Gaan lees gerus meer oor die lewe van hierdie fenomenale musikant hier. Ek het dit lank gelede geskryf.

Bookmark and Share

Comments are closed.