Andries Bezuidenhout. Lloyd Ross se film oor landskapskilder Walter Meyer

ʼn Kort dokumentêre film deur Lloyd Ross oor die werk van Walter Meyer is nou op YouTube beskikbaar. Mooi musiek. Oor die film skryf Lloyd:

This is the first film I made. In 1995 I’d just bought my first cam, a Sony VX1000 and went and hung out with Walter Meyer for a week at his home in Bethulie, Free State. With no schooling, I wanted to see how difficult it was to make a film, doing everything myself, including the music. Interviews with Ivor Powell, Kendell Geers and Ricky Burnett were shot in Johannesburg, those of Robert Weinek and Wayne Barker in Cape Town.” Die persoon by die Voortrekkermonument is Lise van der Watt.

Gaan kyk gerus hier. (Dankie aan Harry Kalmer vir die skakel.)

Bookmark and Share

2 Kommentare op “Andries Bezuidenhout. Lloyd Ross se film oor landskapskilder Walter Meyer”

  1. Marlise :

    ‘n Wonderlike filmpie, inderdaad, Andries! As jy ook iets raakloop oor Pauline Gutter, laat weet.

  2. Andries Bezuidenhout :

    Marlise, ek het haar (Pauline) ‘n rukkie gelede by die Aasvoëlklub in Bloemfontein raakgeloop en ‘n katalogus van haar laaste uitstalling gekry. Donker! (Ek voel amper skuldig om te reageer hier, want al die merkwerk hou my weg van boekwinkels met digbundels. Ek moet nog jou nuwe bundel aanskaf – ook Jasper van Zyl en soveel ander! Ek voel agtergeblewe.)