Vierde seisoen “Ek wou nog sê …” begin 14 Desember

 

Verfilming van die tien episodes van AVBOB se vierde seisoen “Ek wou nog sê …” is nou afgehandel en sal vanaf 14 Desember op Maandae om 19:30-20:00 op VIA vertoon word, met ‘n herhaling op Sondae om 22:00-22:30.

In dié program kan bekende letterkundiges en digters gesien word. Daar woord oor en rondom die Afrikaanse letterkunde gepraat en verskeie digters kry die geleentheid om hulle eie werk voor te lees. Die drie wenners van die Afrikaanse been van die AVBOB Poetry Project sal ook hulle verskyning op die program maak. Digters wat nog hulle werk vir dié kompetisie wil inskryf, word daaraan herinner dat daar nog net ‘n week tyd is voordat die kompetisie sluit. Gedigte kan by die onderstaande skakel ingestuur word.

 

 

 https://www.avbobpoetry.co.za/?gclid=Cj0KCQjwy8f6BRC7ARIsAPIXOjgcXTaM8K11Sp2Zrq7gSws15ib4w4i2bySQ_

AioG2iNlcmBSb0OhiQaAmqpEALw_wcB

 

 

 

Bookmark and Share

Los kommentaar

 

*

  •