Andries Bezuidenhout. I still owe money to the money to the money I owe…

Goeie lyn uit “Bloodbuzz Ohio”, in tye van stakings teen die afwatering van pensioene. The National is een van die bands waaraan Danie Marais my bekendgestel het. Hulle kom van Cincinnati, Ohio, maar woon nou in New York. Hul lirieke is soms obskuur. Musikaal is daar ʼn strek invloed deur Steve Reich en vroeë post-punk. Padma Newsome, ʼn eksperimentele vioolvirtuoos, help soms uit met verwerkings. Die Guardian het vandag ʼn lewendige opname van “Booldbuzz Ohio” op hulle web gesit om na te kyk en te luister. Dis in 2010 in ʼn klein kapelletjie in ʼn dorp genaamd Dingle opgeneem. Luister hier na die ateljeeopname van die album High Violet.

Uittreksels uit die liriek:

Stand up straight at the foot of your love
I lift my shirt up

I’ll rest my eyes till the fever’s outta me
I’ll rest my eyes to the rivers in the sea

Lay my head on the hood of your car
I’ll take it too far

I was carried to Ohio in a swarm of bees
I’ll never marry but Ohio don’t remember me

I still owe money to the money to the money I owe
I never thought about love when I thought about home

I’m on a blood buzz
Yes I am
I’m on a blood buzz
I’m on a blood buzz
God I am
I’m on a blood buzz

Bookmark and Share

Comments are closed.