Andries Bezuidenhout. Bacchus en Marissa se hartseer storie

Bacchus Nel, foto deur Joni

Hulle sê mos as jy ʼn country plaat agteruitspeel kry jy jou huis terug, jou kar terug, jou vrou terug, en jy hou op om te drink. Gaan kyk gerus hierna – ʼn musiekvideo op YouTube. In my boek is Bacchus Nel een van die beste liriekskrywers in Afrikaans. Hierdie is egter sommer net ʼn lekker, hartseer country tune deur Bacchus en Marissa West – so vir die blou Maandag. Ek is mal oor Marissa se stem. Sy het my op Bleek Berus uitgehelp en ʼn paar van die songs daarop meer as luisterbaar gemaak.  Ander trivia: Die man wat die dagvaardiging kom aflewer is niemand anders nie as Abjater Ronkedoor, die ou wat die laaste gedig-musieksessie in Mamelodi gereël het. Die regter is natuurlik Piet Botha.

Bookmark and Share

Comments are closed.